+40 745 614 990
Str. Heinrich Heine nr. 2
Timişoara, judetul Timiș
 

Cine suntem

Viață Sănătoasă / Cine suntem

Echipa FVS

Noi suntem echipa Fundației pentru o Viață Sănătoasă

Vladislav Gyebnar

Fondator

Bună!
Sunt Dr. Vladislav Gyebnar și sunt fondatorul Fundației pentru o Viață Sănătoasă.
În 2018 am luat decizia de a formaliza implicarea mea socială și de a crea această platformă prin care doresc să externalizez și sa răspândesc munca efectuată în cadrul fundației.
Doresc deci să aduc la cunoștința generală efectele prevenției medicale (beneficiile adresării întrebărilor medicale la timpul potrivit), efectele identificării precoce a bolilor, dar și importanța schimbării stilului de viață.
Fundația este încununarea activității mele profesionale, și sper ca aceasta să ajute la formarea personală și profesională a tinerilor medici. În acest fel, caut să contribui la formarea unei conștiințe colective a ceea ce înseamnă medicina modernă, fundația împlinind astfel obiectivele și misiunea pentru care a fost creată.

    “Un pacient bine informat, este pe jumatate vindecat!”

Antonela Neamț

Director executiv

De mică, lumea m-a etichetat drept ambițioasă și optimistă, imagine pe care încerc să o păstrez și acum. Am învățat de multe ori că lucrurile mărunte fac diferența, prin urmare, pe parcursul anilor, am reușit să îmi dezvolt capacitățile profesionale, devenind o persoană atentă la detalii și foarte devotată cauzelor în care cred, Fundația pentru o Viață Sănătoasă fiind în topul acestora. Pe lângă întrebuințările interne, scopul meu este acela de a identifica atât potențialii sponsori, cât și persoanele care ar avea nevoie să beneficieze de ajutorul fundației, reprezentând astfel ONG-ul în relațiile cu persoanele fizice sau juridice, de drept public sau privat.
Scopul nostru de a crește gradul de conștientizare la nivelul populației se îmbină cu acela de a susține formarea tinerilor medici, precum și cu dorința de a veni în ajutorul celor care au nevoie de îngrijiri medicale cu costuri foarte ridicate.

„Este mai multă fericire în a da decât în a primi“ (Fapte 20:35)

Bianca Marcu

Voluntar

Bună!
Eu sunt Bianca, m-am alăturat echipei FVS relativ recent, fiind responsabilă cu imaginea Fundației. Scopul meu este simplu: să ajut oamenii să conștientizeze că pot obține ajutor atunci când au nevoie, dar și că pot contribui la bunăstarea celor din jurul lor, făcând bunele practici o normalitate pentru comunitatea din care fac parte.
Mulți oameni nu acordă voluntariatului o atenție deosebită, nefiind o prioritate pentru ei, însă eu mereu am văzut activitățile de voluntariat ca fiind un pas înainte pentru umanitate, o modalitate prin intermediul căreia cu toții putem avea un cuvânt de spus. Voluntariatul îți garantează interacțiunea cu noi puncte de vedere, noi provocări, noi visuri. Anii petrecuți în ONG-uri și proiecte, ca și voluntar, m-au făcut sa realizez anumite lucruri despre propria-mi persoană și despre oamenii din jurul meu, lucruri care mă vor ajuta mereu să înțeleg mai bine lumea și societatea din care provenim.
Datorită viziunii și activităților pe care Fundația le desfășoară, îmi place să cred că aici există un loc pentru orice persoană responsabilă, care dorește să facă o diferență, oricât de mică ar fi aceasta.