+40 745 614 990
Str. Heinrich Heine nr. 2
Timişoara, judetul Timiș

Donează pentru Abiam

Viață Sănătoasă / Donează pentru Abiam

Abiam

Te trezești dimineața. Te speli pe dinți și pe față. Îți faci o cafea. Pregătești micul-dejun pentru tine și pentru cei dragi. Decojești un fruct. Îți închizi nasturii la o cămașă. Te legi la șireturi. Conduci mașina. Trimiți un email. Acum, imaginează-ți să faci toate aceste lucruri cotidiene doar cu mâna stângă.

Abiam Căprar este un tânăr student, la fel ca oricare altul, ambițios, harnic și o sursă nesecată de bună-dispoziție. Alături de cei 7 frați ai săi, Abiam transformă orice zi într-un motiv de bucurie.

Merge la biserică alături de familie, studiază la Facultatea de Agronomie din Timișoara și crede în bine, la fel ca tine. Însă viața lui a luat o întorsătură dificilă. Un accident agricol i-a zdrobit mâna dreaptă în timp ce își ajuta părinții să culeagă roadele muncii unui an întreg. Imaginile greu de suportat ale mâinii sale pe masa de operație, nu l-au descurajat să spere că lucrurile vor fi bine. Nici decizia doctorilor de a-i amputa brațul nu a fost una ușor de acceptat. Însă Abiam e un suflet puternic. Cu sufletul înecat în lacrimi de neputință, Abiam își dorește un viitor frumos alături de familia lui. Alături de părinți, Fundația pentru o Viață Sănătoasă a adus un zâmbet și o speranță pe chipul lui Abiam.

La centrul medical Theranova din Oradea se pregătește o proteză bionică, foarte complexă, premieră în România, dar și extrem de scumpă. Din păcate, CNAS nu acoperă decât aproximativ 1000 de euro din valoarea ei. Această proteză va răspunde la comenzi asemeni unei mâini normale, fiind conectată la sistemul muscular rămas pe antebraț. Cu o astfel de proteză, Abiam va putea duce o viață normală. Va putea scrie, mânca, răsfoi cursuri și zâmbi alături de cei dragi, așa cum își dorește din tot sufletul să o facă. Momentan avansul pentru realizarea protezei a fost achitat, însă sursele financiare ale părinților și apropiaților sunt insuficiente pentru a putea contura acest vis frumos. De aceea, apelam la tine!

Fii alături de Abiam. Donează cât poți și cât te lasă inima pentru ca acest tânăr să trăiască o viață normală. Oferă o mână de ajutor pentru o mână reală!

Donează

Donație singulară

Donează suma dorită pentru susținerea Fundației pentru o Viață Sănătoasă.
Donație recurentă

Donează lunar pentru susținerea Fundației pentru o Viață Sănătoasă.


OptiuniDacă dorești să renunți la donația recurentă, apasă „Unsubscribe”.

Donează prin Transfer Bancar

Cont Lei: RO27 INGB 0000 9999 0865 0400
Cont Euro: RO46 INGB 0000 9999 0865 0446
Cont USD: RO37 INGB 0000 9999 0912 7751

Banca: ING Bank Bucuresti Centrala
Beneficiar: Fundația pentru o Viață Sănătoasă

Cod SWIFT: INGBROBU

Donație directă fără cont bancar sau card

Poți face o donație direct la ATM ING (Bancomat) fără să fii deținătorul unui cont sau card bancar. Trebuie doar să mergi la un office ING unde soliciți depunere fără card în următorul cont:

Lei:   RO27INGB0000999908650400 

Nu uita să precizezi și beneficiarul: Fundația pentru o Viață Sănătoasă – CIF 40259790.
Ți se va elibera un cod cu care poți face donația direct la bancomat.
Comisionul băncii pentru această operațiune este de 15 lei.

Donează ca Persoană Juridică

Dacă ești persoană juridică poți sprijini unul dintre proiectele noastre printr-o sponsorizare urmând pașii de aici.