+40 745 614 990
Str. Heinrich Heine nr. 2
Timişoara, judetul Timiș
 

Cine suntem

Viață Sănătoasă / Cine suntem

Echipa FVS

Noi suntem echipa Fundației pentru o Viață Sănătoasă

Vladislav Gyebnar

Fondator

Bună!
Sunt Dr. Vladislav Gyebnar și sunt fondatorul Fundației pentru o Viață Sănătoasă.
În 2018 am luat decizia de a formaliza implicarea mea socială și de a crea această platformă prin care doresc să externalizez și sa răspândesc munca efectuată în cadrul fundației.
Doresc deci să aduc la cunoștința generală efectele prevenției medicale (beneficiile adresării întrebărilor medicale la timpul potrivit), efectele identificării precoce a bolilor, dar și importanța schimbării stilului de viață.
Fundația este încununarea activității mele profesionale, și sper ca aceasta să ajute la formarea personală și profesională a tinerilor medici. În acest fel, caut să contribui la formarea unei conștiințe colective a ceea ce înseamnă medicina modernă, fundația împlinind astfel obiectivele și misiunea pentru care a fost creată.

    “Un pacient bine informat, este pe jumatate vindecat!”

Antonela Neamț

Director executiv

De mică, lumea m-a etichetat drept ambițioasă și optimistă, imagine pe care încerc să o păstrez și acum. Am învățat de multe ori că lucrurile mărunte fac diferența, prin urmare, pe parcursul anilor, am reușit să îmi dezvolt capacitățile profesionale, devenind o persoană atentă la detalii și foarte devotată cauzelor în care cred, Fundația pentru o Viață Sănătoasă fiind în topul acestora. Pe lângă întrebuințările interne, scopul meu este acela de a identifica atât potențialii sponsori, cât și persoanele care ar avea nevoie să beneficieze de ajutorul fundației, reprezentând astfel ONG-ul în relațiile cu persoanele fizice sau juridice, de drept public sau privat.
Scopul nostru de a crește gradul de conștientizare la nivelul populației se îmbină cu acela de a susține formarea tinerilor medici, precum și cu dorința de a veni în ajutorul celor care au nevoie de îngrijiri medicale cu costuri foarte ridicate.

„Este mai multă fericire în a da decât în a primi“ (Fapte 20:35)

Amina Shammat

Voluntar

Sunt o persoana meticuloasa, atenta la cele mai mici detalii si cu o dorinta nesecata in a adopta mereu solutii noi. Muntele ma incarca pozitiv, iar prin zambetul meu larg transmit mai departe energie pozitiva.